Pato Van Hecke, Tom De Wulf & Co 'Wulfmann'

19/09
Wim De Wulf

Zaterdag 19 september - 20 u.

Pop

Het succesvolle repertoire van singer songwriter Wim De Wulf zal door een groep van professionele muzikanten in 2020 voor het brede publiek opnieuw gebracht worden.

Wim De Wulf was in zijn gevulde loopbaan acteur, schrijver, regisseur en muzikant. Hij speelde in tientallen Vlaamse theatergezelschappen en was tevens bekend als artistiek leider van figurentheater Ultima Thule. Onder zijn grootste successen horen onder meer de ‘Gomaar’-trilogie, ‘door de bomen het bos’ en ‘Loop’. Als regisseur van Kommilfoo zorgde hij mee voor de doorbraak van dit cabaretduo in de voorbije jaren.

Naast zijn theateractiviteiten bouwde Wim zelf ook aan een muzikaal oeuvre, dat resulteerde in niet minder dan vier albums: ‘Maten en gewichten’, ‘Of niet alleen’, ‘Grensgeval/Cas Limite’, ‘Wulfmann’.

‘Wulfmann’ werd zijn laatste creatie. Door ziekte overleed hij op 29 juli 2016. Hij was net 60 geworden.

Het repertoire van Wim De Wulf is muzikaal zo gevarieerd en tekstueel zo diepgaand, dat het verdient opnieuw voor het brede publiek opgevoerd te worden.

Een groep van diverse muzikanten en zangers maakte een selectie van zijn meest succesvolle nummers.

Joeri Cnapelinx: zang
Wigbert: zang en gitaar
Bruno Deneckere: gitaar en zang
Tom De Wulf: drums
John Snauwaert: sax
Jan D'Haene: trompet
Jean Van Lint: bass
Niels Verheest: piano
Geert Waegeman: viool
Pato Van Hecke: zang 

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 16 / € 14 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 12 (inwoners Ronse met VT pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT pas cat. 1)
Ticketreservatie vanaf 17 augustus: Webshop Ronse, info@ccdeververij.be of 055 23 28 01