Open bedrijvendag

02/10
Eurabo

Breng een bezoekje aan Eurabo!

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

Voka Open Bedrijvendag is het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen, gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse overheid.

In Ronse neemt Eurabo deel aan dit evenement. Bezoek hen op zondag 2 oktober 2022 op Pont West 112Het bedrijf opent de deuren van 10 tot 17 u. Er wordt leuke animatie voorzien voor groot en klein, zo kunnen de kinderen nestkastjes bouwen en kan je in de bar een drankje en een pannenkoek nuttigen. De opbrengst hiervan gaat naar Natuurpunt, die ook zelf zal aanwezig zijn met een stand.

Verder zullen er demonstraties te zien zijn omtrent de voordelen van isoleren met natuurlijke materialen, brandtesten, balkbewerkingen en de technische snufjes van het kantoorgedeelte van het bedrijf. Er wordt bovendien een wedstrijd voorzien waarmee je verschillende aankoopbonnen van Ronsische handelszaken kan winnen.

Zeker de moeite waard dus om met het hele gezin eens langs te gaan! Vooraf reserveren is niet nodig.