Ode aan de Belgische muziek

14/02
Ode aan de Belgische muziek

Zondag 14 februari om 17 u.

Warme oproep voor de Week van de Belgische Muziek!

Beste zanger/es,
Beste instrumentalist/e,
Beste muziekliefhebber,
Beste concertganger,
Beste romanticus,
Beste verliefde ziel,

Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari loopt de Week van de Belgische Muziek.
Als afsluiter van deze week wordt iedereen met een hart voor muziek – elke lokale held, van (hard)rockers, rappers, zangers, dj’s en trompettisten tot fluitende bakkers, muzikale buschauffeurs of tokkelende kassiersters – aangemoedigd om mee een massale ode te brengen aan muziek van eigen kweek.

Het is de bedoeling om op 14 februari om 17 u. stipt een eigen versie van dat Belgische nummer dat je na aan het hart ligt te brengen. Te vertolken vanop het balkon, vanop de vensterbank, vanuit het raam of vanop de stoep. Buren worden warm aangemoedigd om vanop hun drempel te genieten van het lokaal talent.

Verder willen we zo veel mogelijk mensen warm maken om een liefdesverklaring / boodschap uit een Belgisch muzieknummer op hun ramen neer te pennen. Een Belgische liefdesode aan een toevallige passant, een nog ongekende liefde, een familielid of vriend die te hard gemist wordt, je kinderen… Kortom een liefdes/songflard aan iedereen die je graag ziet.

Op die manier zorgen we voor de muzikaalste en meest romantische Valentijn ooit. Wordt vervolgd ...

Wil je graag meedoen?

Meer info is terug te vinden via vi.be/events/ode-aan-de-belgische-muziek.
Vragen kunnen gesteld worden via veerle.sanspeur@ronse.be (Dienst Jeugd) en jan.leconte@ronse.be (Dienst Cultuur).

Een ode aan de Belgische Muziek is een organisatie van de Stedelijke Jeugddienst en de Dienst Cultuur.

qr code LIVE2020

LIVE2020

Je kan de Belgische livemuziek ook nog altijd wat extra liefde geven door LIVE2020 naar 4666 te sms’en en op die manier € 1 te doneren aan het steunfonds LIVE2020.

Ook Payconiq steunt de Belgische livesector. Scan de QR-code hiernaast en doneer een bedrag aan LIVE2020. Voor elk gestort bedrag doet Payconiq er € 1 bovenop! Zo bouwen we samen aan een muzikale toekomst! #UnitedForLiveMusic!