Michael Van Peel 'Van Peel tot Evenaar' (reprise)

18/09
Van Peel Tot Evenaar

Update 07/09/2020:

Lieve toeschouwers!

Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in CC De Ververij een try-out van een nieuw reisverhaal aftrappen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van "Van Peel tot Evenaar", mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar. In plaats van een crappy eerste try-out, wordt het dus een afgewerkte voorstelling. Bereid u voor op een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden. (meer info: http://michaelvanpeel.be/van-peel-tot-evenaar/ )

Ik beloof op mijn communiezieltje dat dit de laatste wijziging is die jullie gaan zien. Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren! (Wie toch liever een crappy allereerste try-out had gezien, mag uiteraard zijn ticket terug inwisselen ;)

Excuses voor al het gehannes en warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien!

Met vrolijke groeten,

Michael

Vrijdag 18 september - voorstelling om 19 u. en om 21.30 u.

Theater

VAN PEEL TOT EVENAAR
- Antwerpen-Dakar per Vespa -

Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilisofie en tegelwijsheden.

Stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd.

Een low-tech reisverhaal over de 10.000km tussen Antwerpen en Dakar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.

Reprise naar aanleiding van de herdruk van het boek “Van Peel tot Evenaar”.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 15 / € 13 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 11 (inwoners Ronse met VT pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT pas cat. 1)
Ticketreservatie vanaf 17 augustus: Webshop Ronse, info@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Johannes Vande Voorde, Rafaël Balrak en Michael Van Peel