Meskerem Mees | Caesar Tour + support

25/11
Meskerem Mees

Vrijdag 25 november - 20.30 u.

Pop

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie eigenzinnigheid, en je hebt Meskerem Mees. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar verhalen blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar eerste single Joe wint Meskerem Mees twee jaar geleden meteen de harten in België en met haar debuutplaat 'Julius' verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa.

De lat ligt meteen hoog en bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem is geen eendagsvlieg.

KEVIN!

+ Support: KEVIN!

Afkomstig uit Holloway, Noord-Londen, scherpt singer-songwriter Kevin! al vele jaren zijn vak aan. Of het nu is door het spelen van shows in het hele land als support voor o.a. Wolf Alice, Sorry en Swim Deep, of door zichzelf op te sluiten om liedjes te schrijven en op te nemen, Kevin!’s muziek heeft de mensen en het internet voor zich gewonnen.

Het online uitbrengen van een reeks liedjes trok de aandacht doorheen het hele land, met name 'Hell', een ode aan zijn parttime carrière als schilder / decorateur. Zijn liedjes zweven over doordachte en ingewikkelde akkoordenschema’s, balancerend tussen geestige en eerlijke lyriek. Kevin! heeft het hart geraakt van degenen die hem live hebben gezien of zijn mysterieuze aanwezigheid op internet zijn tegengekomen. The future is bright for Kevin!

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 22 / € 20 (-26 jaar, 55+) / € 18 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 7 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Tickets: Webshop Ronseinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Foto Meskerem Mees: Tina Herbots