Love Letters

10/02
valentijn

Valentijnsactie Unie der Handelaars

Op zaterdag 10 februari kan je opnieuw deelnemen aan de Valentijns-letterzoektocht van de Unie der Handelaars. Aangezien de editie van vorig jaar een waar succes was, werd besloten om deze leuke actie ook dit jaar te herhalen!

Tot eind februari krijg je als bezoeker van de centrumstraten de tijd om jouw wedstrijdformulier in te dienen of jouw antwoord online door te sturen (1 antwoord per deelnemer). De prijzenpot bestaat uit bonnen voor een gezellig etentje. De prachtige hoofdprijs is een waardebon die je kan spenderen bij een lokale juwelier. 

Ook de Valentino’s zullen opnieuw trouw op post zijn om snoepjes en wedstrijdformulieren uit te delen aan voorbijgangers.

Maar er is nog meer!  In de centrumstraten zal je verspreid drie grote cirkels terugvinden die versierd werden met Valentijnsballonnen. De Valentino’s zullen koppeltjes aansporen om, met de ballonnen als achtergrond, een romantische selfie te maken. Eens je de foto aan de Valentino’s getoond hebt, zal je een bon voor 2 hartverwarmende koffies krijgen, om die dag om te ruilen bij een lokale horecazaak.

 

Deze letterzoektocht en selfie-actie zal vast en zeker bijdragen tot een gezellige én romantische sfeer in onze winkelstraten! De handelaars zelf zullen hun etalages in ieder geval in een liefdevol jasje steken!