Klankennest | Manta

18/09
Manta

Zondag 18 september - 09.30 u., 10.45 u. & 15.30 u.

Familievoorstelling (4-24 maanden)

MANTA is specifiek gericht op de allerjongsten van 4 tot 24 maanden, maar is een plezier en streling van de zintuigen voor jong en oud. 

Manta verandert van gedaante in een poëtische dans met 3 muzikanten.

Klankennest liet zich inspireren door de bijzondere visuele aanwezigheid en bewegingen van de Manta reuzenrog uit de oceaan.

Met glaskunst, materialen uit hout en textiel kreeg de installatie vorm. De muziek is gebaseerd op oude en hedendaagse muziek gecombineerd met polyritmische composities, dit hand in hand met improvisaties in en met de installatie en het publiek. Herhaling en repetitieve elementen vormen de basis voor de vorm van de gehele reis doorheen de voorstelling.

De installatie vormt een veilige, geborgen omgeving die tegelijkertijd uitnodigt tot verkenning, verwondering en spel.

Liesbeth Bodyn: zang, artistieke leiding / Jeroen Van der Fraenen: scenografie, technische coördinatie / Annemie Osborne: cello, zang, compositie / Aya Suzuki: percussie, zang / Tine Allegaert: compositie / Rebecca Van Bogaert: compositie / Indré Jurguleviciute: compositie / Tchi-Ann Liu: bewegingscoach / Peter Ingelbeen: licht / Atelier Mestdagh - Ingrid Meyvaert: glasramen / Nova Villa (Reims), Het Lab CCHA (Hasselt), Rotondes (Luxembourg): co-productie / Met dank aan Musica (Hasselt), Schouwburg Kortrijk/Spinrag + Buda (Kortrijk) / Met de steun van de Vlaamse overheid

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 8 volwassene / € 6 kind / € 7 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - volwassene) / € 5 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - kind) / € 2 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1) 
Tickets: Webshop Ronseinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Evy Ottermans