Kinder- en tienermarkt met animatie en dans

27/08
kindermarkt

Zaterdag 27 augustus van 13 u. tot 17 u.

Zomerse sfeer, blije kindergezichtjes, leuke kinderanimatie, (piep)jonge verkopertjes van speelgoed, fiere dansmama’s en papa’s … Op zaterdag 27 augustus wordt de Vrijheid omgetoverd tot een leuke ontmoetingsplaats voor kinderen, ouders & vrienden.

CC De Ververij organiseert er opnieuw de Kinder- & Tienermarkt op en rond de Kleine Markt. Kinderen tot 16 jaar kunnen er van 13 tot 17 u. terecht om hun speelgoed, boeken, zelfgebakken koekjes, kledij enz. te verkopen. Elke deelnemer krijgt een stand van 2 m toegewezen in de nabije omgeving van de terrasjes en de basiliek.

Maar er is meer! CC De Ververij voorziet naast de Kindermarkt ook heel wat straatanimatie. Zeepbellenman Frank Poelvoorde komt langs en kinderen kunnen zich laten opmaken door het grime- en kapselteam van Oscar Crew! De medewerkers verwennen de kinderen met de allergekste kapsels en grappige, stoere of schattige grimegezichtjes.

Ook krijgen de Ronsese dansscholen terug de kans om zich in de kijker te zetten. Zo zijn er diverse optredens gepland van o.a. The Young Talents & Dance Crush.

Hoe deelnemen?
Deelname aan de Kindermarkt is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.
Dit kan tot 15 augustus via het inschrijvingsformulier dat via de scholen wordt verspreid of via mail naar info@ccdeververij.be.

Op naar een leuke, gezellige zomerdag voor jong en oud!