Kinder- en tienermarkt

28/08
dansoptreden

Zaterdag 28 augustus van 13 u. tot 17 u.

Op zaterdag 28 augustus organiseert CC De Ververij / Cultuurdienst naar jaarlijkse gewoonte de Kinder- & Tienermarkt op de Kleine Markt. Kinderen tot 16 jaar kunnen er van 13 u. tot 17 u. terecht om hun speelgoed, boeken, zelfgebakken koekjes, kledij enz. te verkopen. Elke deelnemer krijgt een stand van 2 m toegewezen in de nabije omgeving van de terrasjes en de Basiliek. 

En er is meer! CC De Ververij voorziet naast de Kindermarkt straatanimatie. Ook de dansscholen krijgen terug de kans om zich in de kijker te zetten ... Door de aanwezigheid van het podium voor de Pleinconcerten en de werken aan de Sint-Hermesbasiliek vinden de dansoptredens uitzonderlijk niet plaats op de Kleine Markt, wel op de Stadsparking.

Hoe deelnemen?

Deelname aan de Kindermarkt is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan via het inschrijvingsformulier dat via de scholen wordt verspreid of via mail naar info@ccdeververij.be. Deadline inschrijvingen: 15 augustus.

Op naar een leuke, gezellige zomerdag! We hopen opnieuw heel wat jonge verkopertjes én kijklustige voorbijgangers te mogen verwelkomen op dit event …

© Fabrice Gevaert