Kadobon Ronse voor elk gezin

kadobon

Steun lokale handelaars of schenk aan het goede doel

In de maand februari krijgt elk gezinnen in Ronse een KADOBON RONSE van € 25. Gezinnen met een OMNIO-statuut, krijgen een rechtstreekse korting van € 50 op het aanslagbiljet van de algemene gemeentelijke heffing gezinnen. Met deze beslissing wil het bestuur van Ronse in deze coronatijden de koopkracht van de bevolking verhogen en tegelijk de lokale economie een duwtje in de rug geven. Je kan als inwoner je kadobon echter ook schenken aan kwetsbare gezinnen in Ronse.

De gezinsbon ter waarde van € 25 werd verstuurd op 12 februari. Normaal zullen alle gezinnen deze dus ontvangen voor 1 maart 2021. De gezinsbon kan gebruikt worden in een honderdtal handelszaken te Ronse De lijst van deelnemende handelszaken kan je hier terugvinden of door de QR code op jouw bon te scannen. De bon blijft geldig tem 28 februari 2022. Wie de bon nog niet heeft ontvangen tussen 1 maart 2021 en 15 maart 2021, kan mailen naar info@ronse.be.

Indien je geen kadobon ontvangt, betekent dit waarschijnlijk dat je kan genieten van het OMNIO-statuut. Dan krijg je echter een rechtstreekse korting van € 50 op je aanslagbiljet van de algemene gemeentelijke heffing gezinnen. Dit aanslagbiljet werd opgestuurd op 18 februari en zal iedereen dus binnenkort ontvangen.

Schenk je kadobon aan kwetsbare gezinnen

Wil je jouw bon schenken aan de meest kwetsbare gezinnen in Ronse? Dat kan! Dit doe je door het nummer van de QR code in te geven via deze link. Door deze donatielink te gebruiken, wordt de bon gedeactiveerd en wordt de waarde van de bon doorgestort naar het OCMW. Die zal ervoor zorgen dat de mensen die het echt nodig hebben, extra worden ondersteund via een bijkomende Kadobon Ronse. Je kan de Kadobon Ronse ook doneren in een bus aan het onthaal van het stadhuis of het OCMW.

Indien je nog vragen hebt i.v.m. de Kadobon Ronse, kan je terecht bij het onthaal van de stad.