John Snauwaert, Filip Verneert, Paul Flush & Lionel Beuvens | Another Wednesday

25/02
Another Wednesday

Vrijdag 25 februari - 20.30 u.

Jazz

15 jaar lang speelden saxofonist John Snauwaert en gitarist Filip Verneert elke woensdag in De Geus in Gent. Sindsdien werkten Verneert en Snauwaert aan hun eigen repertoire, traden ze op in verschillende landen en speelden ze samen met heel wat internationale artiesten. Met ‘Another Wednesday’ - een verwijzing naar hun vroegere jamsessies in De Geus - kruisen hun muzikale wegen zich weer. Ze bundelen in hun nieuwe kwartet de krachten met Paul Flush en Lionel Beuvens.

Filip Verneert: gitaar
John Snauwaert: saxen
Paul Flush: hammondorgel
Lionel Beuvens: slagwerk

+ Support: RVB Quartet

RVB Quartet

Met een combinatie van stuwende grooves, heldere melodieën en improvisaties gebaseerd op interactie, streeft RVB Quartet naar een nauwe connectie met elkaar en met het publiek. RVBQ brengt vooral stukken, gecomponeerd door Rebekka, geïnspireerd door hedendaagse jazzcomponisten. Noem het Jazz-rock, Modern Jazz of impro-jazz maar laat het vooral het resultaat zijn van vier muzikanten die samen zichzelf en het publiek trachten te verrassen met momenten van spitsvondigheid in hun samenspel. Begin 2018 bracht de band haar debuutalbum ‘Crossing Dimensions’ uit op Solidude Records.

Rebekka Van Bockstal: gitaar
Marius Couvreur: drum
Elias Storme: sax
Otto Kint: contrabas

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 14 / € 12 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 10 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 4 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Tickets: Webshop Ronseinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01
Covid Safe Ticket & mondmasker verplicht.

© Foto Another Wednesday: Benny De Grove