Inschrijvingsdagen krokusvakantie

sportkampen

Speelpleinwerking Pagadders

Eerste inschrijvingsdag maandag 14 januari

Op de stedelijke speelpleinwerking Pagadders kunnen kinderen en jongeren van 4 tot 13 jaar terecht voor een dag boordevol leuke activiteiten onder begeleiding van gebrevetteerde monitoren.

Tijdens de Krokusvakantie vindt de speelpleinwerking plaats van maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019, in de Grote Marijve 133.

Kinderen en jongeren zijn welkom van 7.30 tot 17.30 u. Er zijn begeleide activiteiten van 9 tot 16 u. Voor de allerkleinsten is zindelijkheid een voorwaarde.

Inschrijven

Op voorhand inschrijven is verplicht. De eerste inschrijvingsdag voor de Krokusvakantie is op maandag 14 januari 2019. Inschrijven kan aan de balie van de Jeugddienst, via telefoon of e-mail. De volgende gegevens zijn nodig bij de inschrijving: naam en voornaam van het kind, geboortedatum, volledige adresgegevens, rijksregisternummer van het kind en contactgegevens van de ouder(s).

Prijzen

Een dagje ravotten en spelen op de speelpleinwerking kost € 10 (Basisprijs) en voor een halve dag betaal je € 6. Met een VT- pas categorie 2 betaal je per dag € 7 of voor een halve dag € 4. Met een VT – pas categorie 1 kost een dagje speelpleinwerking € 3 of € 1,80 voor een halve dag. De VT – pas (€ 5 of € 1) kan aangekocht worden op de diensten Jeugd, Cultuur of Sport. Mensen die menen in aanmerking te komen voor een VT – pas categorie 1 brengen bij inschrijving hun attest van de mutualiteit (recht op verhoogde tegemoetkoming ) of van het Sociaal Huis mee.

In de dagprijs zijn verzekering, vieruurtje en materiaal inbegrepen. De kinderen brengen zelf een lunchpakket mee.

Meer info: dienst Jeugd - 055 23 28 80 - jeugd@ronse.be

Sportkampen

Eerste inschrijvingsdag zaterdag 19 januari

De eerste inschrijvingsdatum voor de sportkampen tijdens de Krokusvakantie is 19 januari 2019. Inschrijven kan vanaf 9 u. via de webshop: https://webshopronse.recreatex.be.

Er zijn twee omnisportkampen: één voor kleuters en één voor lagereschoolkinderen. De kampen vinden plaats van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart, van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16 u. (5 dagen) in sporthal 't Rosco, Leuzesesteenweg 241. Er is opvang voorzien van 8 tot 17 u. en tijdens de middag.

Prijzen

Gewone prijs : € 65
VT-pas Cat. 2 : € 60
VT-pas Cat. 1 : € 20

Meer info: dienst Sport - 055 23 28 90 - sport@ronse.be