Infoavond autodelen : 16 september

16/09

Informatie + testrit mogelijk

Wist je dat je in Ronse 2 elektrische deelwagens kan vinden? Ze hebben een standplaats op parking Portois (Oude Vesten) en parking Veemarkt en zijn helemaal klaar voor gebruik.

Autodelen biedt comfort voor jou, je portemonnee én het milieu. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Sla dan af richting onze infoavond op 16 september om 19 u in de trouwzaal van het stadhuis. We geven er een antwoord op al jouw praktische vragen: hoe werkt autodelen nu precies? Is dit een slimme zet voor mijn budget? Hoe kan ik reserveren? Kan ik mijn eigen wagen delen met mijn buren en hoe pak ik dat dan aan?

Wil je eens een testritje met een elektrische deelwagen maken? Ook dat kan op de infosessie!
Inschrijven is verplicht en doe je via de dienst mobiliteit en duurzaamheid (duurzaamheid@ronse.be of 055/232.749).

Digitale infosessie 22 september

Kan je niet aanwezig zijn op onze gemeentelijke infosessie op 16 september of blijf je toch liever thuis? SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert of hoe je je eigen wagen kan delen met je buren. Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.

Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september en start om 20u. Inschrijven kan via deze link: https://solva.webinargeek.com/digitale-infosessie-autodelen. Voor al jouw vragen rond autodelen!

Meer info over autodelen in Ronse.