Groepsaankoop stookolietanksanering

stookolietanksanering

Vrijblijvend inschrijven

Stap je over op een andere energiebron? Of ben je aan het verbouwen en stoot je tijdens de werken op een tank die niet in regel is met de milieuwetgeving? Laat je oude stookolietank reglementair buiten gebruik stellen!

SOLVA organiseert samen met de stad Ronse een groepsaankoop voor sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks bij particulieren. Saneren van een tank is goedkoper dan een eventuele bodemsanering en door een groepsaankoop te organiseren kan de prijs voor het buiten gebruik stellen van een oude tank gedrukt worden. Inschrijven voor de groepsaankoop stookolietanksanering brengt geen enkele verplichting met zich mee. Na de inschrijving krijg je een offerte. Vervolgens beslis je of je al dan niet ingaat op het aanbod om de tank door de aangestelde firma te laten reinigen of verwijderen.

Inschrijven groepsaankoop tot eind december 2019
Inschrijven voor de groepsaankoop kan via http://www.solva.tanksaneringen.be/. Inschrijven is mogelijk tot eind december 2019. Voor meer info: bel gratis naar 0800 111 24, mail naar solva@tanksaneringen.be of kom naar een van de infoavonden.

Infoavond duurzaam energiegebruik en groepsactie stookolietanksanering.

Enkel wie goed geïnformeerd is, kan de juiste energiekeuze maken. Daarom nodigen de stad en SOLVA je uit voor enkele korte infosessies over energie-efficiënt en duurzaam verwarmen gekoppeld aan de groepsactie stookolietanksanering.

Wat je budget, verbruik of woonsituatie ook is, overschakelen naar gas levert heel wat financiële en ecologische voordelen op. Wist je bijvoorbeeld dat je met gas tot 40% minder verbruikt? Bovendien heb je soms recht op een aantal extra premies. Daarnaast is gas ook de ideale aanvulling op hernieuwbare energiebronnen die voorlopig nog niet volledig beantwoorden aan onze energievraag. En dankzij biogas, dat zelfs steeds groener wordt, kan je binnenkort zelfs volledig koolstofvrij verwarmen.

Wat doet u met uw oude stookolietank? SOLVA organiseert een collectieve sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks. Het saneren van een tank is sowieso goedkoper dan bodemsanering. Door de sanering op grote schaal te organiseren, geniet u bovendien van extra voordeel.

Je kan deze infosessie op vier verschillende data bijwonen:

  • 11.06.2019 - Zottegem - Zaal Rhetorica - Hospitaalstraat 20

  • 24.09.2019 - Aalst  - CC De werf - Molenstraat 51

  • 26.09.2019 - Oudenaarde - CC De Woeker - De Woeker 3

  • 03.10.2019 - Ninove - CC De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove

INSCHRIJVEN : Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan op https://www.benoverenmetgas.be/page/577545

Meer info kan je ook vinden op www.benoverenmetgas.be