Groepsaankoop isolatie

groepsaankoop dak-en spouwmuurisolatie

Groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie via Solva

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te coun­teren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandi­ge zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met stadsbestuur Ronse en vzw BEA. Door deze samenaan­koop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.

Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs bij de deelnemer voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions.Als de deelnemer tevreden is van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoe­ring van de maatregel(en) op en voorziet ook begeleiding bij de aanvraag van subsidies.

De actie loopt nog tot en met 31 december 2018.
Schrijf je in op www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

2018 is het laatste jaar waarbinnen een energielening kan afgesloten worden voor energiebesparende maatregelen (max. € 15.000 terug te betalen over 8 jaar aan een intrest van max. 2%). Vanaf 2019 is dit enkel nog mogelijk voor de prioritaire doelgroep. Meer info over de energielening op www.so-lva.be/vlaamse-energielening 

Deze actie kadert binnen de ondertekening van het burgemeestersconvenant waarmee de stad Ronse zich heeft geëngageerd om 40% CO2 te besparen tegen 2030.

Investeren in energiebesparende maatregelen is niet alleen een verstandige zet om je factuur drastisch te verminderen, het is tegelijk goed om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Samen voor een klimaatgezonde toekomst...