Groepsaankoop groene stroom

groepsaankoop

Inschrijven tot 4 februari

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de negende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. Schrijf je vóór 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.

Inschrijven kan vanaf 25 november 2019 en is gratis en vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan kan je het aanbod accepteren tot en met 5 april 2020. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Het Socaal Huis helpt je graag!

Ook de stad Ronse ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht van 1 december 2019 tot 1 februari 2020 bij Nathalie Vanderdonckt in het Sociaal Huis tijdens de openingsuren (8.30 - 11.30 u. uitgezonderd op vrijdag). Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die nodig zijn om jouw inschrijving in orde te brengen. Een afspraak maken? Tel. 055/23.28.57.

Meer info