Gezocht: koppen voor de vernieuwde bib

07/04 > 18/04
Gezocht kop bib

Krantje over vernieuwing bib

De bib van Ronse krijgt een grondige opfrisbeurt. Om je alle nieuwigheden haarfijn uit de boeken te kunnen doen, maken ze een krant die in de loop van de maand mei bij alle Ronsenaars in de bus valt.

De medewerkers van de bib zijn daarvoor nog op zoek naar stadsgenoten, van alle leeftijden, die graag eens vertellen wat de bib voor hen betekent. Hun verhaal én hun gezicht verschijnt dan in de bibkrant en/of op de website en de Facebookpagina van de bibliotheek. Een jury maakt een selectie uit alle inzendingen en de geselecteerden mogen poseren voor de lens van een professionele fotograaf.

Iets voor jou? Voor alle duidelijkheid: de bib is niet op zoek naar professionele modellen. Wel naar iemand die de bib zijn of haar gezicht wil lenen om samen de communicatie uit te dragen. Je ontvangt hiervoor geen vergoeding, maar tijdelijke roem en een prachtig portret valt je te beurt.

Interesse?

Mail ten laatste zondag 18 april naar bibliotheek@ronse.be een recente foto van jezelf of je zoon- of dochterlief door en vertel in het kort wat de bibliotheek van Ronse voor jou betekent. Enkele zinnen of trefwoorden volstaan. Vergeet ook je telefoonnummer niet te vermelden.