Fiets jij ook mee met den Tournée?

26/09
Tournee Flandrienne

Zondag 26 september

Wil je graag eens fietsen met een BV? En de opbrengst schenken aan een goed doel? Grijp je kans en schrijf je in voor een onvergetelijke ervaring.

Programma

Op het programma van zondag 26 september staan zowel een Cycling Tour van 80 km én een e-bike tocht van 40 km, onder begeleiding van Steven Kolacny en Gella Vandecaveye.

Start en aankomst is voorzien op de Kleine Markt. Hiervoor betaal je 25 euro, hapje en drankje inbegrepen. Dit is een initiatief i.s.m. de stad Ronse en de opbrengst gaat naar vzw Save (ouders van verongelukte kinderen).

Zin om eens een elektrische fiets uit te testen? Dan ben je er aan het juiste adres. Ben je eerder een mountainbiker? Dan kan je het uitgestippelde parcours op eigen tempo rijden. Er is een aansluiting vanaf de Kleine Markt op het MTB-parcours van Ronse.

Tournée Flandrienne is een project van vzw The Chain, een vereniging die mobiliteit met de fiets wil bevorderen en de fietsveiligheid wil verbeteren. Met dank aan ambassadeurs Carl Berteele, Gella Vandecaveye en Nico Mattan.

Meer info: www.tourneeflandrienne.be