Festival Zomertuin

20/08

Vrijdag 20 augustus - vanaf 20 u.

Popmuziekfestival in de tuinen van CC De Ververij met zomerse hapjes en drankjes! 

Goed om weten ... Een ticket aankopen of vooraf reserveren is niet nodig. Je kan een vrije bijdrage doen volgens het 'pay what you can'-principe.
Locatie: Wolvestraat 37

Josephien

Josephien

Met haar prachtige hese stem zoekt Josephien (Josefien Deloof) haar eigen weg in het muzikale landschap, zwevend tussen pop en soul.

De term 'singer-songwriter' leek nooit zo ontoereikend. Beïnvloed door artiesten als Alice Phoebe Lou, Amy Winehouse en Alabama Shakes, probeert ze in al haar nummers een persoonlijk verhaal te vertellen, allemaal met een groovy saus.

© Josefien Deloof

EMY

EMY

Amper 21 is de in Parijs geboren Emy Kabore, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten in Europa. Met haar unieke stem en internationale progressive/neo soul sound is Emy, samen met de band die haar naam draagt, helemaal klaar de wereld te veroveren!

Weinig artiesten leggen de lat voor zichzelf zo hoog, maar de zoektocht naar de perfécte song en sound loont: in het voorjaar van 2020 betovert de gracieuze debuutsingle ‘Freestyle’ heel muziekminnend België.

Opvolger ‘Inconvenient’ doet er nog een schep bovenop en bewijst dat eclectisch en aanstekelijk perfect samengaan. Aan beide zijden van de taalgrens vallen pers en radio als een blok, en ook buiten de landsgrenzen worden de oren gespitst. Kuratedby, de mensen achter o.a. Dour Festival en Marsatac, horen en zien dat het goed is en zetten hun schouders mee onder het project. Met hun steun wordt de verovering van Frankrijk ingezet.

Neem het van ons aan, de volgende single (binnenkort!) wordt out of this world. Die single – en het debuutalbum, wellicht eind dit jaar – verschijnen ook op Mayway Records, het label van andere Belgische rijzende sterren als Meskerem Mees, The Haunted Youth, DIRK., Marble Sounds en Mooneye.

EMY mikt op hart, hoofd en benen en mist zelden. De wereld is gewaarschuwd!

© Jorre Janssens

Lili Grace

Lili Grace

Lili Grace, Dienne en Nelle Bogaerts, maakt eigenzinnige melodieën waarin cello, hobo, toetsen en twee vrouwenstemmen elkaar innig zoenen. Als zussen bronnen ze inspiratie uit hun hechte familieband en jeugdherinneringen, waarmee intieme emoties vertaald worden doorheen een stoffige lens.

Ze openden live voor CocoRosie, Nils Frahm, Trentemöller en recenter dEUS. Verder verzorgden ze de muziek voor een aantal theaterproducties en kortfilms.

Silhouette is hun debuut.

© Dirk Vertommen