Energiefit-sessies

euro + lintmeter

Online infosessies voor een energiezuinige woning

Wil je graag snel energie besparen, ook zonder zware investeringen? Wil je graag weten welke tips en tricks bestaan om grondiger te renoveren? Wil je je laten inspireren om met duurzame ingrepen geld én het klimaat te besparen?

Stad Ronse organiseert in samenwerking met SOLVA, Fluvius en Dialoog een reeks online Energiefit-sessies, waarin je alles te weten komt over dakisolatie, energiezuinig ventileren, raam- en muurisolatie en energiezuinig verwarmen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van materialen en technieken. De sessies worden gegeven door Dialoog.

Je kan kiezen welke energiefit-sessie het meeste past bij jouw huidige woonsituatie. Het is ook mogelijk om je voor meerdere sessies in te schrijven. We organiseren elke sessie twee keer om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit-avonden zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Schrijf je vlug in, want er worden telkens maximum 60 deelnemers toegelaten.

Praktisch