Dag en Nacht van de Jeugdbeweging 2018

19/10
Affiche DNVDJ 2018

Dag van de Jeugdbeweging speelt!
Nacht van de Jeugdbeweging feest!

Op vrijdag, 19 oktober is het opnieuw zover. Dan vieren alle jeugdbewegingen feest.

Naar jaarlijkse traditie – en omdat zij het meer dan verdienen – worden die dag de jeugdbewegingen en het engagement van hun enthousiaste leiding in de kijker geplaatst. Want de Dag (en Nacht) van de Jeugdbeweging is de hoogdag van  jeugdbewegingen!

Op de Dag van de Jeugdbeweging wandelt, fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en –sjaaltjes naar school of werk. Het straatbeeld in Ronse kleurt helemaal “jeugdbeweging”!

Bij deze dus een welgemeende “DANK U WEL” aan de leiding en talloze vrijwilligers achter de schermen om zich week na week, jaar in jaar uit met heel veel plezier in hun jeugdbewegingskledij te hijsen en zich belangeloos en vol overgave in te zetten om kinderen en jongeren een onvergetelijke tijd vol spel, spanning, avontuur en plezier te bezorgen.

Bonte mix aan activiteiten

De Dag van de Jeugdbeweging staat voor een bonte mix aan activiteiten. ’s Morgens kan je de zon zien opkomen in Bruulpark tijdens een gezellig ontbijt. Na schooltijd worden de jeugdbewegende lekkerbekken op pannenkoeken getrakteerd. De Kidsfuif staat garant voor uit-de-bol-gaande kinderen terwijl de Nacht van de Jeugdbeweging van en voor jongeren is.

Vrijdag, 19 oktober is met andere woorden meer dan te onthouden waard.