Compagnie O Quel Dommage | Mijn vlek

21/10
Compagnie O Quel Dommage

Zaterdag 21 oktober - 17 u.

Familievoorstelling (4+)

Een woordloze voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Klik, je duwt op een schakelaar en … het licht gehoorzaamt en springt aan! Is dat geen wonder?
Samen met het licht komt ook de schaduw tevoorschijn.
En daarvan maakt onze heldin haar speelterrein.

Vandaag is het Rita’s verjaardag, maar echt blij is ze niet. Haar kamer is opgeruimd zoals het hoort, haar kleren zijn netjes gestreken zoals het hoort, alles is netjes geregeld, ja, zoals het hoort. Maar stiekem vindt Rita dat allemaal wat saai … Pff, zoals het hoort … Wat zou ze het graag eens anders zien!

Wanneer de lichtzekering het begeeft, slaat Rita’s fantasie heerlijk op hol en krijgt ze verrassend genoeg toch bezoek voor haar verjaardag. Van een vreemde die, bij nader inzien, toch niet zo vreemd is als eerst gedacht …

‘Mijn vlek’ is een visuele, woordloze voorstelling, waarin schaduw en schaduwspel centraal staan. De kracht van de verbeelding in combinatie met fris spel houden je aandacht gegarandeerd vast!

‘Ma tache’ verdiende reeds haar strepen in Franstalig België en in het buitenland. De voorstelling werd geselecteerd voor FAMFEST Festival in Chili, won de juryprijs op FITC, het internationale jeugdkunstenfestival in Boekarest en op het KOTOR Festival in Montenegro. In Vlaanderen was de voorstelling nog maar enkele keren te zien, o.a. op het Krokusfestival in Hasselt en het PodVis festival in Mechelen. Hoog tijd om de taalgrens opnieuw over te steken!

Concept: Clara Lopez
Spel: Clara Lopez en Natalia Weinger of Monica Varela Couto of Luis Javier Cordoba
Regie: Olivier Mahiant
Coaching: Marie Limet
Dramaturgisch advies: Jean Lambert
Scenografie: Sandrine Clark
Kostuums: Sandrine Clark
Muziek: Gilles Cremer
Lichtontwerp: Mark Elst en Sébastien André

  • Locatie: Wolvestraat 37
  • Prijs: € 10 volwassene / € 8 kind / € 9 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - volwassene) / € 7 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - kind) / € 3 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1) 
  • Tickets: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

 

© Rocio Paris