Communicatie met WZC De Linde

WZC De Linde

Zaterdag 14 maart - 10.00 u.

Bericht vanwege de directie en personeel WZC De Linde:

"Nu alle opgelegde en noodzakelijke maatregelen getroffen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt het tijd om de levensnoodzakelijke communicatie met onze bewoners op te starten. Het animatieteam voorziet vanaf begin volgende week contactmomenten via Skype, brieven of kaartjes voorlezen en schrijven. Zij zullen samen met het voltallig zorgpersoneel extra aandacht besteden aan jullie geliefden.

Gesprek via skype

Wie graag een gesprek via Skype aanvraagt, kan dit doen door te mailen naar muziekbos@ronse.be. Vergeet zeker niet uw naam, de naam van de bewoner en uw contactgegevens in de mail te vermelden. Daarna worden de concrete afspraken gemaakt.

Wees creatief en laat onze bewoners voelen dat de buitenwereld aan hen denkt. We delen met veel plezier jullie briefje vol wensen en liefde uit! Voor de bewoners die niet goed meer kunnen zien, lezen we jouw brief natuurlijk voor.

Materiaal bezorgen

Voor het brengen van de was, boodschappen, attenties en dergelijke vragen wij met aandrang voorafgaandelijk telefonisch contact op te nemen met de hoofdverpleegkundige van de desbetreffende afdeling. Bezorg deze zaken, in de mate van het mogelijke, aan het onthaal tijdens de kantooruren (op weekdagen) zodat de verzorging niet extra belast wordt.

Wij proberen jullie allemaal op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen ons woonzorgcentrum tot op het moment dat we opnieuw bezoek mogen ontvangen.

Wij danken iedereen voor het begrip."

Team WZC De Linde