Circustheater Marco Solo | Op zoek naar de kleine prins

19/09
Kleine Prins

Dinsdag 19 september 2023 - 10.30 u. & 13.30 u.

5de leerjaar

De prins is op zoek naar iets en reist door het heelal om het te vinden. Op zijn reis ontmoet hij een koning, een ijdele DJ en een onmatige dronkenlap (die overigens wel erg handig is met zijn flessen). Totdat hij uiteindelijk landt op de aarde en daar kijkt hij zijn ogen uit. En hij temt een vos. En dan ontdekt hij, dat wat hij al die tijd zocht, gewoon bij hem was. 

'De Kleine Prins', het wereldbekende boek van Antoine de Saint-Exupéry, bekoort ons al driekwart eeuw, maar zijn relevantie is brandend actueel. Humanisme, ecologie, zorg voor anderen. Het zijn allemaal thema's die door de Kleine Prins aangesneden worden.

Circustheater Marco Bonisimo speelt ‘Op zoek naar De Kleine Prins’, een klassiek verhaal over de waarde van vriendschap met anderen en jezelf. Verbeeldt en vertelt door top-jongleur Marco Bonisimo. Ook in deze voorstelling verwerkt hij zijn vele circusskills in een bijzonder verhaal.

De ballen worden sterren en planeten en een kruiwagen een vliegtuig. Virtuoos jongleert Marco spannende beelden en sterke teksten. Grappig, fantasierijk maar niet kinderachtig.