Buitenspeeldag 2020! Kan dat?

22/04
Buitenspeeldag

Ja hoor, vandaag vanuit jullie kot!

Door de opgelegde Corona-maatregelen (“Blijf in uw kot!”, social distancing…) kan de "gewone" Buitenspeeldag vandaag jammer genoeg niet doorgaan. Maar niet getreurd, we gaan massaal vanuit ons kot “Buitenspeeldagen”.

Hallo, online-versie van de Buitenspeeldag!

Tussen 14 en 17 u. laten de medewerkers van de jeugddienst 6 uitdagingen op jullie los. Het is de bedoeling om elke uitdaging zo goed of zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Elke 30 minuten krijgen jullie een nieuwe uitdaging voorgeschoteld.

>> Check de FB-pagina van Jeugddienst Ronse

Het bewijs van jullie geslaagde uitdaging posten jullie vervolgens als reactie onder de uitdaging. De weergoden zijn de Buitenspeeldag alvast gunstig gezind en met de voorspelde 23°C hét ideale weertje om de hoogdag van het Buitenspelen met de nodige toeters en bellen te vieren! Let er wel op om bij het uitvoeren van de uitdagingen de coronamaatregelen na te leven.

Denken jullie nog aan iemand die graag mee wil spelen? Uitnodigen is de boodschap!

Reglement facebookchallenge

Art.1 De Jeugddienst organiseert als alternatieve BuitenSpeelDag op woensdag 22/04/2020 een FacebookChallenge, op de Facebook-pagina van de Jeugddienst Ronse. De activiteit staat open voor iedereen.

Art.2 Enkel jongeren die wonen in Ronse, en tussen de 4 en 12 jaar zijn, kunnen deelnemen aan de prijskamp. Dit kan via een eigen Facebook-account, of dat van een ouder/voogd.

Art.3 Tussen 15u en 17u zullen 6 verschillende challenges gelost worden (1 per half uur). Deelnemers krijgen - tenzij anders vermeld in de challenge - tot woensdagavond 19u de kans om onder elke challenge, de verwezenlijkingen te posten onder de vorm van een foto of filmpje, waarbij de deelnemende jongere duidelijk zichtbaar op staat.

Art.4 De Challenges zijn zo bedacht dat je deze IN JE KOT kan én moet uitvoeren. Je kan alles en iedereen IN JE KOT gebruiken om je te helpen deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Challenges die in de openbare ruimte worden uitgevoerd, tellen niét mee voor de prijskamp.

Art.5 Op donderdag 23/04/2020 zullen per Challenge de 3 beste inzendingen in een poll gepost worden. Een individuele deelnemer (=FB-account en/of rechtspersoon) kan maar voor één Challenge als kandidaat-winnaar uitgekozen worden.

Art.6 Na de publicatie van de poll, kan er tot vrijdag 24/04/2020 om 11u, op de beste inzending per Challenge gestemd worden.

Art.7 De winnaars per poll worden op vrijdag 24/04/2020 vanaf 13u op de Facebook-pagina van de jeugddienst bekend gemaakt.

Art.8 De winnaars worden nadien door de Jeugddienst via het deelnemende account gecontacteerd ifv de prijs. De Jeugddienst zorgt ervoor dat de prijs op een veilige wijze, conform de maatregelen, bij de winnaar terecht zal komen.

Art.9 Alles gebeurt met het nodige respect voor elkaar. Ongepaste inzendingen en/of commentaren worden geschrapt en kunnen leiden tot uitsluiting aan de prijskamp.