Ben jij ook een trotse Winkelhier? Doe mee!

21/03
winkelhier

Koop bewust. Bij ondernemers van hier.

Op zaterdag 21 maart 2020 gaat de allereerste Winkelhierdag door: de dag waarop Vlamingen shoppen bij lokale ondernemers. Met deze campagne wil UNIZO zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten, en door consumenten bewust te maken van het belang van lokaal kopen.

Want van winkelhieren wordt het hele land beter!

Een Winkelhier is een ondernemer van hier, met een fysieke zaak, een webshop, of allebei. Een ondernemer die met passie zijn / haar zaak runt, en met kennis van zaken. Een Winkelhier staat altijd klaar voor de klanten, want het is vlakbij. Hij / zij investeert in de lokale gemeenschap, zorgt voor lokale tewerkstelling, en sponsort lokale initiatieven of verenigingen. Met andere woorden: een ondernemer die onze samenleving aangenamer, sterker en schoner maakt.

Wil je zelf ook promotie maken voor Winkelhier? Dat kan! Op winkelhier.be kun je campagnemateriaal aanvragen om zowel in je fysieke winkel als via je online kanalen aan iedereen te tonen dat jij een rasechte Winkelhier bent. Met de campagne generator kun je ook gepersonaliseerd Winkelhier-materiaal maken op maat van jouw zaak. Roep ook jouw klanten op om bewust te kopen en te winkelhieren! Op de site vind je een voorbeeldtekst die je hierbij kan helpen.

Alle info op http://www.winkelhier.be/.

Volg Winkelhier op Facebook @winkelhier.