Bekijk de maquette ROND RONSE in het stadhuis

maquette

Nog tot 8 mei in de trouwzaal 

De maquette van de mobiliteitsoplossing trok tijdens de infomarkten van midden maart de aandacht van de bezoekers. Kon jij er niet bij zijn tijdens de infomarkten, maar wil je de maquette wel eens graag bekijken? Dat kan!

Kom langs op het stadhuis 
Nog tot 8 mei kan je de maquette bekijken in het stadhuis, Grote Markt 12.
Tijdens de openingsuren van het stadhuis kan je de maquette bezichtigen, behalve op vrijdag. Vooraf een afspraak maken om langs te komen, is niet nodig. Gewoon even aanmelden aan het onthaal. Op 8 mei loopt het openbaar onderzoek over het ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (ontwerp GRUP) af. 

Maquette toont hoe toekomst eruit zou kunnen zien 
Het ontwerp GRUP kreeg een eerste uitwerking in voorlopige en indicatieve technische plannen, dwarsdoorsnedes en maquettes. Deze uitwerking had als doel voldoende inzicht te krijgen in de impact en mogelijke meerwaarde van de realisatie van een nieuwe weg in de Vlaamse Ardennen, zonder voorafname op de projectfase. De krachtlijnen en belangrijkste uitgangspunten die bepalend zijn in deze planfase, werden opgenomen in het grafisch plan en de bijhorende voorschriften. Het ontwerpvoorstel in de maquette moet gelezen worden als een eerste verbeelding, als voorlopige en indicatieve visie voor een mogelijke verdere uitwerking en dus niet als een finaal ontwerpplan.