Acteurs gezocht voor langspeelfilm!

Adam en Eva

Project "Adam & Eva"

Voor het uniek filmproject "Adam en Eva" in de Vlaamse Ardennen is het productieteam op zoek naar tal van vrijwilligers die deel willen uitmaken van dit ambitieuze project. "Adam en Eva" is een charmante volksfilm gemaakt door en voor de mensen van de Vlaamse Ardennen waarbij drama, romantiek en vooral humor de belangrijkste basisingrediënten zijn. Is het je droom om eens te schitteren op het witte doek? Of wil je graag meewerken achter de schermen van een professionele langspeelfilm? Hou je dan alvast klaar in 2019!

Wie schittert naast Bob De Moor en Marijn Devalck op het witte doek?
Uniek aan dit project is dat iedere inwoner van de Vlaamse Ardennen de kans krijgt om deze twee doorwinterde acteurs bij te staan, zowel als derde hoofdrolspeler of als één van de tientallen bijrollen en figuranten in de film. En het leuke is: ervaring is niet nodig! Schrijf je vlug in voor de audities en misschien wordt jij wel de derde hoofdrolspeler?!

Audities op 1, 2 en 3 februari 2019

Ervaring is geen must, motivatie des te meer! En deze motivatie kan je alvast meebrengen op het auditieweekend  van 1, 2 of 3 februari 2019 in het erfgoedhuis “De Ganck”,  Sint-Antoniusplein 10, te Moortsele. Iedereen maakt kans! Aarzel niet en stuur een gemotiveerde mail met korte CV en één of liefst meerdere foto’s van jezelf naar
evaenadam@telenet.be. Op de facebookpagina ‘Adam en Eva’ kan je alvast eens een kijkje nemen naar de beschikbare rollen!

Hobbykoks
Om de kosten van de productie te drukken doet het team heel graag beroep op je kookkunsten voor een minimale crew (4-8 pers.). Wil je de sterspelers graag verwennen met jouw favoriete gerecht? Stuur dan vlug een mail naar evaenadam@telenet.be. Alle onkosten worden uiteraard vergoed.

Assistenten productieleiders
Van het zoeken naar de perfecte filmlocatie tot het organiseren van de langverwachte première... de taak van het productieteam is allerminst een saaie opdracht! Kan je je tijdens 2019 enkele dagen vrijmaken en help je graag mee in een gedreven productieteam? Stuur dan heel vlug je gemotiveerde mail naar evaenadam@telenet.be.

Inschrijven is dus de boodschap! En blijf hen volgen op de facebook pagina ‘Adam en Eva’.