Hoorcolleges

Hoorcollege man

Klussen met Jean Paul Van Bendegem? Afwassen met Johan Braeckman? Samen in de file staan met Marc Reynebeau? Reizen met Etienne Vermeersch? Of Vitalski? Dat kan! Dankzij de bib kan je nu gratis en onbeperkt genieten van de hoorcolleges van Home Academy.

Hoorcolleges zijn informatieve lezingen van vlotte professoren,  die op een eenvoudige, duidelijke, enthousiaste en vaak humoristische wijze vertellen en soms moeilijke kwesties op begrijpelijke wijze uiteenzetten, over filosofie, religie, geschiedenis, kunst, cultuur, muziek, natuurwetenschappen, wiskunde, economie, politiek, recht, maatschappij, psychologie, taal en letteren…

Beluister ze op de computer of download de app van Home Academy op je smartphone of tablet, vraag in de bib naar de gratis maandcode, en word wijzer waar en wanneer je wilt!

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Home Academy via de bib moet je lid zijn van onze bibliotheek. Nog geen lid? Kom eens langs in de bib en schrijf je gratis in.

De bibliotheek bezorgt je een unieke code waarmee je op de website www.home-academy.nl gratis je Home Academy Clublidmaatschap kunt activeren. Daarna kun je onbeperkt luisteren naar alle hoorcolleges in het aanbod gedurende de hele maand. Op het einde van de maand kun je je lidmaatschap verlengen met een nieuwe maandcode, die je ook kunt verkrijgen bij de bib.

Praktisch

Je kunt de lezingen op twee manieren beluisteren: je kunt ze online streamen via de website van Home Academy of online en offline beluisteren via de Home Academy App.

1. Maak een account aan op de website

  • Surf naar www.home-academy.nl en klik bovenaan op Account aanmaken.
  • Selecteer Ik wil lid worden van de Home Academy Club.
  • Kies de optie Clublid met code, vul de code in die je ontvangen hebt van de bib en klik op Clublid worden.
  • Nu kun je via de Home Academy Club de hele maand online luisteren.

2. Luisteren via de Home Academy app

  • Download de app in de Google Play Store (Android) of Appstore (iOS).
  • Log in met de aangemaakte accountgegevens.
  • Kies in het drop down menu voor Home Academy Club. Daar kun je het aanbod doorzoeken en hoorcolleges op je toestel zetten met Toevoegen aan playlist.

3. Lidmaatschap vernieuwen na een maand

  • Vraag een bibliotheekmedewerker naar de nieuwe maandcode.
  • Log online in op je Home Academy account (niet via de app).
  • Ga naar Mijn account en vul in het vakje bij clublid met code de nieuwe maandcode in.

Vragen?

Onze bibliotheekmedewerkers helpen je graag met raad en daad!