Werken bij de stad Ronse

Het stadsbestuur van Ronse biedt werkgelegenheid aan meer dan 300 personen, zowel in vast als in contractueel verband. Al deze personeelsleden werken op heel wat verschillende diensten. Het stadsbestuur van Ronse is hiermee een belangrijke werkgever in de regio.

Het stadsbestuur wil ook de werkloosheidsproblematiek aanpakken via tewerkstellingsmaatregelen, zoals wepplus, artikel 60, gesco, activa, startbaan, ...

Qua personeelsbeleid wordt gepoogd tegemoet te komen aan de noden van het personeel (dringend verlof, ziekte, kinderen, soepele vakantieregeling, ...).  Anderzijds wordt dan ook van het personeel enige flexibiliteit verwacht, in geval de nood zich voordoet. 

Werken bij een stadsbestuur, is werken voor de bevolking: zij zorgen voor de inkomsten van de stad en dus ook voor het loon van het stadspersoneel.   Van elk personeelslid wordt dan ook zin voor initiatief en een positieve inzet verwacht om zo samen een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening te verstrekken. Cliëntvriendelijkheid, correctheid, inzet, nauwkeurigheid, motivatie, snelheid, hulpvaardigheid zijn allemaal termen, die het stadspersoneel dagelijks hoog in het vaandel moet dragen.

Hier bestaat geen twijfel over: werken in de stad waar je woont is een immens voordeel.  Maar ook al woon je niet in Ronse, laat dit je niet afschrikken om te komen werken in Ronse.  Gelet op de vlotte bereikbaarheid (N60 Gent - Ronse en A8 Brussel-Doornik), blijft fileleed je bespaard. 

Voel jij je geroepen om bij ons te komen werken?  Denk jij het geschikte profiel te hebben?  Neem alvast een kijkje welke vacatures in de toekomst zullen uitgeschreven worden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met de personeelsdienst.  De personeelsleden van de personeelsdienst zullen je graag te woord staan.

Alle openstaande vacatures worden steeds lokaal en regionaal gepubliceerd.  Je vindt ze eveneens terug op de Wisbank van de VDAB en op deze website.

Wil je spontaan solliciteren, klik hier.  


Nieuws

Spontaan solliciteren bij stad Ronse

Ronse is een stad die voortdurend werkt aan haar uitstraling. Hiervoor is een team van enthousiaste en ambitieuze medewerkers nodig. Gemotiveerde ambtenaren, die zin voor initiatief hebben en die hun steentje willen bijdragen aan een klantgerichte dienstverlening.

Beschik ook jij over deze eigenschappen en wil je deel uitmaken van het team?  Stuur gerust je spontane sollicitatie naar het "College van burgemeester en schepenen, Grote Markt 12, 9600 Ronse". 

Mocht er binnen het jaar een vacature zijn waarvoor jij in aanmerking komt, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.  Indien u dan nog interesse hebt, dan kan u zich officieel kandidaat stellen en zal u verder geïnformeerd worden over de examenprocedure.

Voor elke openstaande vacature wordt een examenprocedure georganiseerd. 


Lees verder >>

 

Personeelsdienst

Ann Hemberg

Stadhuis - 2e verdieping
Grote Markt 12
9600 Ronse

T: 055/232 719
E: personeel@ronse.be

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Vacatures

De stad Ronse is steeds op zoek naar geschikte medewerkers. Iets voor jou?

Bekijk hier de openstaande vacatures aan de stad.

 

Maatwerkplan Ronse

Lees het "Maatwerkplan" van de stad Ronse.

 

Ervaring telt !


Voor heel wat beroepen bestaat nu de mogelijkheid om je ervaring te bewijzen met het "Ervaringsbewijs". Ervaring telt!

 

Download

 

Organogram

Organogram van het stadsbestuur Ronse