Plannen en projecten

 

- Strategisch beleidsplan

Als je wil weten wat de stad Ronse als strategische visie nastreeft, dan zal het strategisch beleidsplan je zeker en vast interesseren. Hier kan je per beleidsdomein bekijken wat de doelstellingen zijn die de stad wil bereiken.

- Profielschets Ronse

In de profielschets van de stad Ronse, kom je meer te weten over de evolutieschets van de bevolking, werkgelegenheid, onderwijs, welzijn en armoede, etc. De informatie wordt hierin schematisch op een rijtje gezet.

- Commercieel-strategisch plan winkelcentrum 2009-2013

Het commercieel-strategisch plan van de stad Ronse werd onlangs bijgewerkt. De analyse van het winkelcentrum en de resultaten van de enquête werden hierin opgenomen. Gekoppeld aan deze resultaten werden een aantal doelstellingen en acties bepaald die de stad in samenwerking met de handelaars de komende jaren wil realiseren.

 


Nieuws

Ronse laureaat Ondernemingsvriendelijke Gemeente

 

Ronse laureaat Ondernemingsvriendelijke Gemeente

Op 12 maart 2009 lanceerde het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Overheid de projectoproep ‘Ondernemingsvriendelijke gemeente’. Alle Vlaamse steden en gemeenten konden hiervoor een project indienen. Acht van de 27 ingestuurde projecten werden goedgekeurd. Ook het project ingediend door de stad Ronse: ‘handel met kennis van zaken: 4 steden in de Vlaamse Ardennen en Unizo slaan de handen in elkaar’ werd verkozen. De stad Ronse sleept deze titel voor de 2de keer in de wacht. In 2002 werd de stad eveneens laureaat met het Handelspandenfonds, de premie voor startende handelaars.

 

 


Lees verder >>

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Vacatures

De stad Ronse is steeds op zoek naar geschikte medewerkers. Iets voor jou?

Bekijk hier de openstaande vacatures aan de stad.

 

Maatwerkplan Ronse

Lees het "Maatwerkplan" van de stad Ronse.