Sportdagen

Sportdagen voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen

Je bent een school, bedrijf, vereniging, familie... ? Je wil graag een sportdag organiseren? Maar hoe moet je daar aan beginnen en waar kan je terecht? Van muurklimmen tot airtrack, van mountainbiken tot circustechnieken... Jij geeft je voorkeur, de stedelijke sportdienst zorgt voor de rest.

Wat moet je doen?

Je geeft ons het aantal deelnemers, de leeftijd en de periode door en wij zorgen voor een leuke mix van sporten (zowel in- als outdoor) aangepast aan de leeftijd en aan je voorkeur.

Kostprijs?

De prijs voor een sportdag varieert van het aantal deelnemers, de sporten, het aantal lesgevers, enz.

Formules?

Je kan zelf mee beslissen in de sporten die zullen worden aangeboden, maar je kan de volledige organisatie ook aan de sportdienst overlaten. Zij stellen een programma op en bezorgen je dit. Je krijgt dan de mogelijkheid om het programma goed te keuren of om bepaalde zaken te veranderen in de mate van het mogelijke.

Sportaanbod:

De sportdienst beschikt over het sportmateriaal voor volgende sporten: muurklimmen, gevechtsport, dans, klim- en klauterparcours, ropeskipping, frisbee, tchoukbal, bumball, honkbal, hockey, basketbal, volleybal, gymnastiek, voetbal, badminton.

Andere sporten zijn steeds mogelijk in samenspraak met de sportdienst. Zij zoeken dan uit of er mogelijkheid bestaat om externe lesgevers en materiaal te bekomen.

Laatste update 16 feb 2017

Sport

Sporthal 't Rosco
Leuzesesteenweg 241
9600 Ronse

T: 055 33 99 20
E: sport@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Ronse Run 2017


 

 

Sportdienst Ronse op Facebook


 

Download