Doortochten

Wens je als vereniging een recreatieve tocht te organiseren (te voet, per fiets, auto of motor) in de Vlaamse Ardennen, dan mag Ronse niet ontbreken op je parcours.

Je kan er genieten van de prachtige groene omgeving met talrijke schilderachtige wegen. Bovendien tref je zowel in het stadscentrum als in de rand heel wat haltes om de honger en de dorst te stillen.

Houd er wel rekening mee dat je het stadsbestuur tijdig (minimum één maand voor de activiteit) om toestemming dient te vragen voor het gebruiken van het grondgebied voor je activiteit. Op deze wijze kan rekening gehouden worden met eventuele veiligheidsaspecten. Vermeld in je aanvraag minstens de datum van de doortocht, het parcours en je contactgegevens. U ontvangt dan een schriftelijk antwoord.
Aanvragen richt je aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 12, 9600 Ronse per brief of via mobiliteit@ronse.be

Wij wensen u alvast een fijne doortocht in onze stad met uitzicht!

Laatste update 22 feb 2013

Bestuurs-administratie

Stadhuis - 1ste verdieping
Grote Markt 12
9600 Ronse

T: 055/232 713
F: 055/232 718
E: bestuursadministratie@ronse.be  

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Download