Evenementen

Twee keer kermis per jaar (!), de jaarlijkse Bommelsfeesten, de Fiertelommegang, zomerse Bruulconcerten, Ronse een dag ondergedompeld in muziek tijdens Ronse Opscène, een gezellige kerstmarkt...

Er valt in Ronse zowel zomer als winter heel wat te beleven. Klik verder om meer te weten te komen over deze jaarlijkse evenementen. En vergeet niet... ook in de kalender vind je nog heel wat activiteiten die de komende dagen en weken gepland staan!


Nieuws

Koop, spaar en win in Ronse!

20 november t.e.m. 16 december

Koop, spaar en win een weekendje weg of één van de Ronsese cadeaucheques. Koop je tussen 20 november en 16 december bij één van de deelnemende handelszaken voor minimum 5 euro, dan krijg je één stempel op je spaarkaart. Als je 10 stempels verzameld hebt, kan je de spaarkaart deponeren in één van de wedstrijdboxen. Heb je een Citie kaart? Dan kan je aan een extra trekking meedoen. Vul daarvoor het rechter strookje van je volle spaarkaart in, alvorens je ze deponeert.

Op zaterdag 16 december om 20 u. worden de winnaars geloot en de prijzen overhandigd aan de chalet van dienst Toerisme op de kerstmarkt.


Lees verder >>
02 aug 2017 Ronse Opscène: kinder- en tienermarkt
31 mei 2017 Verplichte aanvraag voor activiteiten tijdens de Fiertel
04 apr 2017 Ronde van Vlaanderen 2017
10 maa 2017 Bruulconcerten en Ronse op Scène in 2017

 

Evenementen

Eric Vanderhauwaert

Leuzesesteenweg 144
9600 Ronse
T: 055 33 74 04
E: evenementen@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Download