Bruulconcerten 2015

Proef de zomer op 3 juli, 10 juli en 21 augustus in het Bruulpark

GRATIS TOEGANG

Gedurende drie vrijdagavonden in de zomervakantie wordt het Ronsese Bruulpark weer de locatie voor de Bruulconcerten. Deze worden dit jaar georganiseerd door Pete's Promotions, die ook Ronse Opscène voor zijn rekening neemt. Deze concerten zijn opnieuw gratis en bieden een zalige zomerse cocktail van sfeer en muziek, op smaak gebracht met een fikse scheut ambiance... Het programma voor 3 juli, 10 juli en 21 augustus oogt veelbelovend!

Praat bij met familie en vrienden of schuif op naar het podium en laat je hart verwarmen door de muziek. De zomerse warmte spoel je weg met een verfrissend drankje en met de beschikbare snacks stil je de grootste honger.

 

Programma

Vrijdag 3 juli

Nacht van Ronse

Om 20 u. opent Question deze editie van de Bruulconcerten. Question, in de seventies opgericht door Peter Dhooge, brengt rock, pop en soulnummers die, alhoewel covers, niet de usual stuff zijn. Een mix van invloeden en interesses, jonge tot minder jonge muzikanten, die samen een swingend geheel uitmaken, zullen van dit evenement een onvergetelijke avond maken.

Om 22 u. neemt Ultrasonic Station het publiek mee op reis langs de grootste en meest dansbare hits uit de nostalgische jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Zanger en frontman Guillaume Devos zorgt samen met zijn band en twee talentvolle zangeressen voor een onvergetelijke show en entertainment.

 

Vrijdag 10 juli

Vlaanderen zingt

Om 20 u. brengt Buiten Bereik uitsluitend Nederlandstalige covers met een hoog meezinggehalte. Deze band is aldus de ideale opwarmer voor Ronse Zingt. 

Om 21 u. begint het meezingfeest Ronse Zingt. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Presentator Donaat Deriemaeker wordt bijgestaan door de zangers en zangeressen van Theater VTV en 't Podium.

 

Vrijdag 21 augustus 

Om 19.30 u. spelen The Horny Horses een mix van eigen nummers en covers in het genre rockabilly, rock’n roll & boogie woogie en worden geprezen voor hun energieke liveact. Ze zijn zo’n 8 jaar bezig en speelden al op verschillende podia en festivals. Momenteel zijn ze bezig aan hun veroveringstocht van de Vlaamse Ardennen.

Om 20.30 u. maakt Stan Van Samang zijn opwachting op deze Bruulconcerten. Hij is zonder meer de meest populaire artiest van dit moment. Gewapend met nieuwe songs en een resem hits kijkt hij, samen met zijn live band, alvast uit naar deze festivalzomer.

Na afloop van het concert zorgt een DJ voor de nodige ambiance om de Bruulconcerten 2015 mooi af te sluiten. 
 

Laatste update 19 aug 2015

Evenementen

Eric Vanderhauwaert

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse
T: 055/232 728
E: evenementen@ronse.be