Bruulconcerten 2016

Proef de zomer op 8 juli, 15 juli en 19 augustus in het Bruulpark

GRATIS TOEGANG

Gedurende drie vrijdagavonden in de zomervakantie is het Bruulpark opnieuw de locatie voor de Bruulconcerten. Deze worden georganiseerd door Pete's Promotions, die ook Ronse Opscène voor zijn rekening neemt. Deze concerten zijn gratis en bieden een zalige zomerse cocktail van sfeer en muziek, op smaak gebracht met een fikse scheut ambiance... Het programma voor 8 juli, 15 juli en 19 augustus oogt veelbelovend!

Praat bij met familie en vrienden of schuif op naar het podium en laat je hart verwarmen door de muziek. De zomerse warmte spoel je weg met een verfrissend drankje en met de beschikbare snacks stil je de grootste honger.

 

Programma

Vrijdag 8 juli - 19.30 u.

Vlaamse Nacht 

VC De Gies is een coverband waar het showgehalte centraal staat. Zij brengen enkel Nederlandstalige covers van rock over
schlagers tot meer intieme nummers.

Ook dit jaar zijn theatergezelschappen VTV en t’ Podium van de partij als gangmakers voor Ronse Zingt. Donaat Deriemaeker is presentator van dienst.

 

Vrijdag 10 juli - 19.30 u. 

Talentendag

Talent uit Ronse met Unexpected Visitors, bestaande uit Fauve De Buysscher en Dimi De Smet. Zij brengen eigenzinnige covers maar ook verrassend eigen werk. Een ontdekking!

Internationaal talent staat er dan weer op het podium met Niels Destadsbader en DJ Daddy Cool.

 

Vrijdag 19 augustus - 19.30 u. 

Tribute Night 

Tijdens de Tribute Night staan volgende covergroepen op het programma: Belgian Quo Band met covers van oerrockers Status Quo & The Obscure (The Cure).

Om 21.30 u. komt Imagine No Lennon naar Ronse: een superband rond Ben Crabbé en Jean-Bosco Safari met een ode aan John Lennon die dit jaar 75 jaar zou worden.

Laatste update 17 jun 2016

Evenementen

Eric Vanderhauwaert

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse
T: 055/232 728
E: evenementen@ronse.be