Drie generaties: grootmoeder, zoon & 2 kleindochters

Frieda, Dirk, Naomi en Ira Kerkhove
Keramiek, schilderkunst, fotografie, audiovisuele kunst en performance.

Grootmoeder, zoon en kleindochters. Drie generaties creativiteit: Frida Desmet is keramiste; Dirk Kerkhove is schilder, dichter en actief in de audiovisuele kunsten; Naomi Kerkhove is ontwerper, theatermaker en performer en Ira Kerkhove zoekt haar weg via de audiovisuele kunsten en fotografie.

Deze tentoonstelling is een ontdekkingstocht langs de aanknopingspunten en grote verschillen van een artistieke familie, dit zowel in concept, materie als benadering. Elk vertelt zijn verhaal, getekend door het leven, met klei, katoen en garen, potlood en penseel, camera en woorden op een rij.

Hoe gelijkend en hoe verschillend kunnen we tegelijk wel zijn, hoe evolueren onze waarnemingen en vertellen 3 generaties hun verhaal.

Vernissage

Start op vrijdag 11 februari om 20u. Later op de avond kan je genieten van muziek, performance en poëzie van de kunstenaars en van de gastmuzikant Dick Van Der Harst. Hij is muzikant, arrangeur en componist sinds 1989 in residentie bij het internationaal gelauwerd muziektheater LOD (Gent). Hij maakte producties met onder andere Guy Cassiers, Alain Platel en Eric De Volder. Naast muziektheaterwerk schrijft Van der Harst muziek voor zijn eigen ensembles (o.a. Audible Life Stream) en voor anderen (Oxalys, Quatuor Danel...). Zijn werk is op verschillende cd's verschenen. Ook op zondagnamiddag 13 februari en op de Finissage van zondag 6 maart (15u en 16u30) is de muzikale omlijsting tegenwoordig.

Wanneer?
Zaterdag 12 februari t.e.m. 6 maart 2011

Waar?
CC De Brouwerij, Priestersstraat 13

Info
Open op woensdag, zaterdag en zondag van 14u tot 18u.
Groepen op afspraak (055/232 801)
Gratis toegang

 

Laatste update 10 feb 2011

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Kunstacademie Vlaamse Ardennen


Website KAVA

 

Download