Kunstacademie Vlaamse Ardennen

De Kunstacademie heet je welkom...

Wil je graag tekenen, schilderen of werken met vormen en kleuren? Of voel je het soms kriebelen om te dansen? Is je grote droom muzikant worden of schitter je toch liever als acteur op de planken? Dan ben je bij de Kunstacademie Vlaamse Ardennen (KAVA) aan het juiste adres! 

De Kunstacademie Vlaamse Ardennen maakt deel uit van het Deeltijds Kunstonderwijs en telt vier studierichtingen: beeldende kunst, dans, muziek en woord

Website Kunstacademie Vlaamse Ardennen 

Al decennia lang staat de Kunstacademie garant voor een kwalitatieve opleiding met aandacht voor eenieders persoonlijkheid, talenten en ambities. Hooggekwalificeerde leerkrachten-kunstenaars begeleiden de leerlingen in de zoektocht naar de eigen kunstzinnige ontwikkeling.

De Kunstacademie is een laboratorium voor kunst, cultuur en creativiteit: voor beginners, gevorderden, voor de kunstenaar in spe en voor de gepassioneerde amateur. Binnen lessen, projecten en optredens streven wij voortdurend naar communicatie en samenwerking tussen de verschillende studierichtingen.

Ook de samenwerking met het culturele leven en de scholen zijn een uitdaging en inspiratiebron. Werkend vanuit het prachtig gebouw in de Wolvestraat is de Kunstacademie een levendige cultuurschakel binnen de stad Ronse. De filialen in Maarkedal, Brakel en Kluisbergen vergroten en verstevigen deze uitstraling binnen de regio Vlaamse Ardennen!

Alle info : Website Kunstacademie Vlaamse Ardennen 

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Secretariaat
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055 23 28 85 
M: kunstacademie@ronse.be  

website KAVA

 

 

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.