Discover Ronse
Ronse for youth
More tips on UIT in VlaanderenPowered by Cultuurnet Vlaanderen

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

De Kunstacademie heet je welkom...

Wil je graag tekenen, schilderen of werken met vormen en kleuren? Of voel je het soms kriebelen om te dansen? Is je grote droom muzikant worden of schitter je toch liever als acteur op de planken? Dan ben je bij de Kunstacademie Vlaamse Ardennen (KAVA) aan het juiste adres! 

De Kunstacademie Vlaamse Ardennen maakt deel uit van het Deeltijds Kunstonderwijs en telt vier studierichtingen: beeldende kunst, dans, muziek en woord. 

Website Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Al decennia lang staat de Kunstacademie garant voor een kwalitatieve opleiding met aandacht voor eenieders persoonlijkheid, talenten en ambities. Hooggekwalificeerde leerkrachten-kunstenaars begeleiden de leerlingen in de zoektocht naar de eigen kunstzinnige ontwikkeling. De Kunstacademie is een laboratorium voor kunst, cultuur en creativiteit: voor beginners, gevorderden, voor de kunstenaar in spe en voor de gepassioneerde amateur. Binnen lessen, projecten en optredens wordt er voortdurend gestreefd naar communicatie en samenwerking tussen de verschillende studierichtingen. Ook de samenwerking met het culturele leven en de scholen zijn een uitdaging en inspiratiebron. Werkend vanuit ons prachtig gebouw is de KAVA een levendige cultuurschakel binnen de stad Ronse. Onze filialen in Maarkedal, Brakel en Kluisbergen vergroten en verstevigen deze uitstraling binnen de regio Vlaamse Ardennen!

 

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Secretariaat
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 885 
M: kunstacademie@ronse.be  

website KAVA

 

 

 

De Rore festival