Discover Ronse
Ronse for youth
More tips on UIT in VlaanderenPowered by Cultuurnet Vlaanderen

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

De Academie heet je welkom...

Wil je graag tekenen, schilderen of werken met vormen en kleuren? Voel je de kriebels om te dansen? Wens je bedreven te raken in het musiceren of wil je liever op de planken staan om te acteren? Bij de Kunstacademie Vlaamse Ardennen ben je altijd welkom. Je hebt keuze uit vier evenwaardige studierichtingen: beeldende kunst, dans, muziek en woord. 

De Kunstacademie maakt deel uit van het Deeltijds Kunstonderwijs en is toegankelijk voor iedereen die beschikt over een gezonde dosis motivatie en het nodige engagement. De lessen gaan hoofdzakelijk door na de uren van het dagonderwijs en na de kantooruren waardoor jong en oud deze opleiding vlot kan combineren met school en werk.

De Academie is er voor iedereen...

De Academie staat garant voor een kwalitatieve opleiding met aandacht voor jouw persoonlijkheid, talent en ambities. Hooggekwalificeerde leerkrachten, die hun vak zelf beoefenen, begeleiden je bij jouw kunstzinnige ontwikkeling. Artistieke vreugde en creativiteit staan hierbij centraal. Tevens wordt het lessenpakket van de Academie ondersteund door een breder educatief platform. Een aantal enthousiaste mensen van binnen en buiten de Academie verenigd in de ‘Vriendenkring', organiseren geregeld educatieve projecten.


Nieuws

Folk

Muziek met traditie


Lees verder >>
16 jan 2014 Wortels
03 okt 2013 3e Laarsjesconcert
13 jun 2013 Inschrijvingen kunstacademie schooljaar 2013 - 2014
26 apr 2013 WAK Kluisbergen

 

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Secretariaat
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 885 
M: kunstacademie@ronse.be  

 

Uurrooster Academie

Hier kan je kijken wanneer de lessen plaatsvinden.