Ronse op Facebook en Twitter

Net als heel wat andere steden, gemeenten en organisaties is ook Ronse aanwezig op de sociale media. Zo heeft de stad een aantal facebookpagina's, een officieel twitterkanaal en een Instagramaccount. Aarzel niet om één van deze pagina's "leuk-te-vinden" of te volgen! 

FACEBOOK     TWITTER 
Stad Ronse (stadsbestuur algemeen)     Stad Ronse  
Toerisme      INSTAGRAM
Cultuur   Stad Ronse 
Bibliotheek  
Jeugd       
Sport       
Buurtsport      
  Kunstacademie Vlaamse Ardennen       
TIO3 (Textiles Open Innovation Centre)      

Facebook

Op de algemene facebookpagina van de stad Ronse worden nieuwsberichten en artikels van de website gedeeld en kleine nieuwtjes bekend gemaakt. Een gemakkelijke manier dus om op de hoogte te blijven van de berichten van de stad Ronse. Daarnaast hebben een aantal stadsdiensten zoals Sport, Cultuur en Toerisme een eigen facebookpagina die zich specifiek naar hun doelgroep richt. Al deze verschillende pagina’s kregen eenzelfde logo zodat duidelijk is welke de “officiële” facebookpagina’s van de stad Ronse zijn. Wanneer je één van deze pagina’s “leuk vindt” dan word je via jouw profiel op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes.

Twitter

Ook op Twitter is Ronse actief. Je kan de officiële informatie van het stadsbestuur volgen via @inforonse. Twitter je zelf graag iets over Ronse gebruik dan de hashtag #Ronse in je bericht. Op die manier komt jouw tweet automatisch ook terecht op de twitterfeed van de stedelijke website. Voor bijzondere gelegenheden worden afzonderlijke hashtags aangemaakt. Zo kan je de gemeenteraad van Ronse volgen via #GRRonse, de bommelsfeesten via #Bommels enz.

Instagram

Voor mooie plaatjes en info kan je terecht op het Instagramaccount van de stad. Aarzel zelf ook niet om jouw mooiste foto's te posten met #Ronse.

Laatste update 27 jun 2017

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Geoloket.Ronse


Klik door naar Geoloket.Ronse

 

Download