Kwaremontse Kunstkring: 'Something Special'

Zaterdag 2 september t.e.m. zondag 10 september

Het kunstenaarsdorp in de Vlaamse Ardennen. Een inspiratiebron voor vele kunstenaars. Zo werd 33 jaar geleden, in 1984, het natuurschoon rondom de Kwaremontsheuvel de stimulans tot het oprichten van een kunstgroep. Glazenier en kunstschilder Michel Leenknegt werd voorzitter en de artistieke ontplooiing trok vanaf die periode zowel beroeps- als hobbykunstenaars aan.

In de loop der jaren werden verschillende tentoonstellingen ingericht in binnen- en buitenland. De Kwaremontse Kunstkring telt momenteel een 12-tal leden en de stijl der werken is van uiteenlopende aard : olieverf en acryl op doek en hout, aquarel, tekeningen op papier met pen, potlood en pastel, op zijde geschilderde werken, beeldhouwwerken, keramiek, glaswerk en andere gemixte technieken.

De kunstkring heeft tot doel de bezoekers kunst te leren bekijken en te begrijpen.
De deelnemende kunstenaars zijn : Ronsenaars Pierre Ponnet, Carl Vandendaele, Nelly Verroken, Aloïs Vanliefde & Andreas De Prez & Maryna Antipova, Monique Craeye, Marc De Moor, Chris Masson, Carine Merchiers, Romine & Ethel Sensael.

Locatie : Wolvestraat 37
Gratis toegang - te bezoeken op woensdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 u.

Vernissage op vrijdag 1 september van 20 tot 22 u. 
Iedereen welkom!

Laatste update 11 sep 2017

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Download