Roland, Steven De Bruyn, Derek & Rony Verbiest

Rock & Blues

Vrijdag 29 september - 20 u.

Wie ze niet kent :

Roland Van Campenhout is de peetvader van de Belgische Rock 'n Roll (Roland & the Bluesworkshop, Charles et les Lulu's).
Onvoorspelbaar maar altijd van hoge kwaliteit, inspiratiebron van ongeveer iedereen die met Blues geassocieerd wordt, een levend naslagwerk op gitaar en zang.

Derek is een fijngevoelige liedjesschrijver, die zalige teksten schrijft in het Nederlands, Frans en Engels (Derek & the Dirt, Derek & Vis). Elk concert is een meeslepende ontdekkingstocht gelardeerd met gortdroge one-liners en nauw contact met het publiek.

Rony Verbiest is wellicht de “stilste” van de bende, qua stem dan, maar een fenomeen op accordeon en saxofoon, die verlengstukken vormen van zijn handen en gevoelens. Baas in velerlei genres en bereikt telkens eenzame hoogtes op alles wat hij in z'n hand.

Steven De bruyn is een smoelschuiver par excellence (EL Fish, The Rhythm Junks). Hij ademt door zijn verzameling harmonica's muziek uit alle hoeken van de wereld. Alhoewel meestal rustig en kalm naast het podium, een licht ontvlambaar podiumbeest.

Deze vier voltrokken vakmannen vormen het droomorkest voor een onvergetelijke avond.

Locatie : Wolvestraat 37
Tickets :€ 15/ € 13 (-26, 55+, groepen)
Info en reservatie : info@ccdeververij.be of 055 232 801
Tickets online : https://webshopronse.recreatex.be/ 

Laatste update 22 jun 2017

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Download