Liliane Saint-Pierre & Marijn Devalck - Compagnons de la Chanson

Chanson 

Zaterdag 9 december - 20 u.

Twee Vlaamse topentertainers voor het eerst samen verenigd én vereeuwigd op het podium meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson. 

Twee passionele Vlaamse artiesten stapten allebei erg jong in het vak en waren succesrijk als kindster. Daarna kozen ze toch andere richtingen in leven en werk.

Theater en variété vervat in één spannend herbelevingsconcert: Bécaud en Brel maar ook France Galle en Céline Dion, Piaf en Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croissy, Yves Montand, Louis Mariano en Adamo. 

Liliane Saint-Pierre bezong het levenslied in vele muzikale gedaantes. Marijn Devalck acteerde in musicals in buiten- en binnenland, deed film en TVwerk en is nooit gestopt met zingen.

De zingende contrabassist Jean Van Lint vormt nog steeds met muzikaal leider, gitarist en pianist Dirk Van der Linden en percussionist Eric Rits het swingende Compagnons de la chanson-combo. Alain Mazijn is producer en zorgt voor het multi-mediale theaterbeeld. 

Locatie : Zuidstraat 19
Prijs : € 18/ € 16 (-26, 55+, groepen) - korting VT Pas
Info en reservatie : info@ccdeververij.be of 055 232 801 
Tickets online : https://webshopronse.recreatex.be/ 

 

Laatste update 22 jun 2017

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Download