Kamal Kharmach - De schaamte voorbij - UITVERKOCHT !

Comedy 

Vrijdag 24 november - 20 u.

UITVERKOCHT!

Kamal Kharmach veroverde de harten van het Vlaamse publiek met zijn heel gesmaakte deelname aan De Slimste Mens ter Wereld in 2015. Sindsdien is hij niet meer van de beeldbuis te slaan, met passages in Mag ik u kussen, Van Gils & Gasten, M/V van het jaar, De Allesweter, Het Grootste Licht en nog vele andere programma’s. Bovendien was hij ook te zien op het witte doek, in de film Everybody Happy van Nic Balthazar. Hoewel hij graag jullie huiskamer binnenkomt – via het scherm, welteverstaan – vind hij het nog leuker wanneer jullie naar hém toekomen. Naar het podium, om hem aan het werk te zien als stand-up comedian.

Met zijn zelfrelativerende, soms verlegen stijl charmeerde hij in 2014 de jury van Humo’s Comedy Cup tot in de finale, na amper één jaar als stand-upper. Intussen staat de ex-teddybeer een pak scherper, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is namelijk geen ‘angry young man’, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken. Zijn eerste avondvullende voorstelling De Schaamte Voorbij werd in het laatste weekend van februari tot driemaal toe én met succes getest in een uitverkochte Kleine van de Arenberg, dus komt hij op 6 oktober graag nog eens terug naar de Antwerpse theatertempel voor de première!
 

Locatie : Wolvestraat 37
Prijs : € 15/ € 13 (-26, 55+, groepen) - korting VT Pas
Info en reservatie : info@ccdeververij.be of 055 232 801 
Tickets online : https://webshopronse.recreatex.be/ 

Laatste update 03 okt 2017

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Download