Janine Bischops & Frank Van Erum - Het laatste woord

Theater

Dinsdag 17 oktober - 14 u.

Eindelijk, een onvervalste ‘personality show’ van Janine Bischops in het theater. Janine trekt alle registers open en brengt met heel veel humor zeer herkenbare, alledaagse situaties op het toneel voor jong en oud. Ze krijgt daarbij assistentie van acteur en comedian Frank Van Erum.  

Dit is niet louter een sketch-show, een komische conference, grappige dialoog, monoloog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend. Janine en Frank spelen alle rollen, van alle leeftijden en alle geslachten door elkaar en laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen ook dat sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen verscheidene generaties zal ontroeren en kan samen brengen. Humor is daarin de essentiële sleutel!

Janine Bischops put voor haar voorstelling uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen 85 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Comedy-expert Peter Perceval heeft het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast aan een breed, Vlaams publiek en zit ook in de regiestoel.

In samenwerking met de seniorenraad.

Locatie : Wolvestraat 37
Prijs : € 15/ € 13 (-26, 55+, groepen) - korting VT Pas
Info en reservatie : info@ccdeververij.be of 055 232 801
Tickets online : https://webshopronse.recreatex.be/

 

Laatste update 22 jun 2017

Cultuur

Jan Leconte

CC De Ververij
Wolvestraat 37
9600 Ronse

T: 055/232 794
E: cultuur@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Ronse Winterlicht


ONTDEK HET PROGRAMMA

 

Cultuurdienst Ronse op Facebook


 

CC De Ververij Programma


Download het programma van CC De Ververij Ronse:
>> Najaar 2017 (PDF - 14 MB)

>> Bestel je tickets

 

Download